Skip to main content

Personvern

Behandlingsansvarlig
Leif Melvin Nettum hos Nordicpipe har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger, med mindre annet er spesifisert.
Opplysninger om kunder
Vi selger direkte til privatmarkedet og henter derfor ikke inn personopplysninger.
Opplysninger om ansatte
Nordicpipe behandler personopplysninger om sine ansatte for å administrere lønn og personalansvar. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f).
Opplysningene hentes fra de ansatte selv. Opplysningene utleveres bare i forbindelse med lønnsutbetalinger og andre lovpliktige utleveringer. Sletterutiner for personalopplysninger følger regnskapsloven og arkivloven.
Vår nettside
Google Analytics
For å kunne forbedre vår nettside samt drive målrettet markedsføring benytter vi oss av analyseverktøy Google Analytics. Dette verktøyet samler inn avidentifisert informasjon om besøkende på vår nettside. Det vil si at informasjonen ikke kan spores til en enkeltperson. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her.
Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her.
Mail og telefon
Informasjonen som oppgis blir kun benyttet for å besvare henvendelsen.
Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.
Kontaktinformasjon
Adresse: Hovinåsveien 34, 1900 Fetsund
E-post: leif@nordicpipe.no
Tlf: +47 48 17 94 00